JT Yacht Repairs
for touch up finishing, world wide

Start
Referenties
Fotoarchief
Contact
       

Mijn naam is Jeroen Treffers en ben met mijn bedrijf J.T. Yacht Repairs onlangs van start gegaan. Het is een eenmansbedrijf dat werkzaam is op luxe jachten.
De werkzaamheden bestaan o.a. uit het repareren van beschadigingen aan meubilair en interieur , die overal, in binnen- en buitenland, gedaan kunnen worden. Dit wordt door mij op vakkundige wijze en netjes uitgevoerd.

Het vak heb ik geleerd bij Struik & Hamerslag. In 1992 ben ik daar als meubelmaker begonnen. In de loop van de tijd heb ik mij gespecialiseerd in het repareren en restaureren van meubilair en interieur. Voor dit bedrijf heb ik diverse werkzaamheden verricht op de werven van de firma van Lent, Amels, Oceanco, etc. Ook ben ik voor deze firma's naar b.v. Miami, Fort Lauderdale, Barcelona, Antibes en Cannes geweest om reparaties uit te voeren.

Tevens kan ik ook lakspuitwerk verrichten. Marmer en houtsoorten kan ik imiteren. In Antwerpen heb ik mijn opleiding gedaan voor vergulden, verzilveren en bronzen. Ook het restaureren van oude, authentieke schilderijlijsten ligt in mijn vermogen.


Algemene Voorwaarden